Massage på arbetet

Andullation för hälsan

 

Att ha ett andullationsystem tillgänglig på arbetsplatsen är ett kostnads- och tidseffektivt sätt att erbjuda personalen avslappning och återhämtning på arbetstid. Ett andullationssystem är inte en massör, men med hjälp av utvecklad teknik med vibrationer och infraröd värme påverkas de väsentliga kroppsfunktionerna positivt. Motverka stela nackar och trötta ryggar genom att erbjuda dina medarbetare en avslappnande stund.

Populär förmån bland medarbetare

Att ha ett andullationssystem tillgängligt på arbetsplatsen är ett kostnads- och tidseffektivt sätt att erbjuda personal friskvård på arbetstid.

Att använda sig av andullationssystemet är enkelt. Allt du behöver göra är att lägga dig tillrätta med kläderna på, välja någon av de tjugo förprogrammerade andullationsprogrammen vilka värmer upp, motverkar muskelsmärtor och spänningar, forslar bort slaggprodukter, stimulerar blodcirkulationen, bidrar till djupavslappning och även stimulering under fötterna med tillhörande fotplatta.

När medarbetarna mår bra mår företaget ännu bättre och detta påverkar i sin tur kunder och leverantörer positivt.

Tillgängligt för personalen för en billig månadspeng

För ett företag med 30 anställda blir kostnaden för ett andullationssystem bara 60 kr per anställd i månaden. Om varje person i snitt utnyttjar andullation en gång i veckan blir kostnaden för varje massage endast ca 15 kr. (I det här exemplet har vi utgått från en leasingkostnad på 1 750 kr i månaden.) Det betyder att det räcker med att korttidssjukskrivningarna minskar med totalt 6 dagar på ett helt år för att investeringen ska löna sig.

Om företaget har 10 anställda blir kostnaden för ett andullationssystem bara 175 kr per anställd i månaden. Om varje person i snitt utnyttjar andullation en gång i veckan blir kostnaden för varje massage endast ca 45 kr.

Gör det enkelt för anställda att gå iväg en stund för avslappning och återhämtning på arbetsplatsen!

Du får en professionell behandling som kan utföras på arbetsplatsen när helst tid finns. På endast 15 minuter får personalen en effektiv avslappning och återhämtning.

När du köper eller hyr/leasar en produkt av oss ska du alltid känna dig trygg. Alla våra produkter är kvalitetstestade och CE-märkta.

Kontakta oss gärna för en offert!  Telefonnummer 08-514 509 46 eller via mejl info@hhpsverige.se

 

Andumedic 3 Pro
Kontant 55 000 kr exkl moms
Leasing med försäkring
från 1 750 kr/månad.