hhp-leather-bed-full

Välkommen till HHP – Massagesystem från Karlsruhe!

Vi lever i en era med anmärkningsvärd teknisk utveckling på många områden. Hälsostandarder har förbättrats i sådan utsträckning i många länder att prognoserna förutspår ett hopp i livslängden under de kommande decennierna. Att nå hundra år är inte ett undantag längre. Det kommer att bli normen.

Trots den ökade levnadsstandarden har antalet lindriga funktionsnedsättningar och kroniska sjukdomar visat en kraftig och oroande ökning. Många av dessa livsstilsrelaterade sjukdomar, såsom stress, utbrändhet, fetma och kardiovaskulära patologier, sätter ytterligare tryck på sjukvården. På lång sikt kommer denna situation att vara ohållbar för våra moderna sjukvårdssystem. Det var därför hhp grundades – hhp ser hälso- och sjukvård från ett annat perspektiv.

hhp:s ambition är att stödja människor i att förbättra kvaliteten i sina egna liv. Från företagets första lansering har hhp:s mål med företaget varit att hjälpa människor att hjälpa sig själva i sina ansträngningar att ta hand om sin hälsa och leva en mer sund livsstil. Vår vision är både enkel och ambitiös: att göra egenvård tillgänglig för alla.

Det är därför vi presenterar oss som ett företag för egenvård. Vi är på korståg för att stärka människor med förnyat hopp och förtroende. Vi uppnår detta med produkter, information och tjänster som underlättar för oss alla att ta hand om mindre åkommor eller kroniska tillstånd. Du kan välja mellan att ha andullation hemma eller på arbetet, eller besöka något av de behandlingsställen som finns.

Med sina många års erfarenhet inom utveckling och försäljning av medicintekniska produkter, är HHP den ledande leverantören av testade medicintekniska produkter inom området massageteknik.

Produktionen sker uteslutande i Tyskland – Detta säkerställer högsta möjliga kvalitet i enlighet med den tyska Medical Devices Act (Medicinsk produktlagstiftning).


TÜV Rheinland – Vår partner i säkerhet

På HHP, vårt ansvar för våra produkter och mot slutanvändaren är av högsta prioritet. På grund av våra höga kvalitetskrav samt för din säkerhet, vi producerar vi uteslutande våra produkter i Tyskland och utsätter dem regelbundet för testning.

På TÜV Rheinland Group, har de tre bokstäverna i förkortningen TÜV alltid stått för självständighet, opartiskhet och kompetens.

Som ett internationellt tjänsteföretag, dokumenterar TÜV Rheinland Group säkerheten och kvaliteten hos nya och befintliga produkter, system och tjänster.

Systemet för andullationsmassage via HHP är den första testade medicinska enheten inom andullationsmassage med infraröd djup värme.
För våra kunder innebär det en tillförlitlig och säker drift av våra massagesystem.


 

Historik

2000

hhp_2000_timeline-5

Den första verksamheten startades i Tyskland, ”mässornas” land.


hhp_2000_herrar_timeline-2

Bruno Nuyttens upptäckte en massagemadrass på en mässa i Tyskland och den befriade hans far så i olidlig smärta.


2001

hhp_2001_slott_timeline-3
HHP Belgien grundas. Bruno Nuyttens vill ta tillfället i akt för att kunna ge så många som möjligt smärtlindring på nära håll.

hhp_2001_madrass_timeline-4

Det första terapisystemet presenteras på marknaden. Försäljningen sker initialt bara på mässor.


2004

hhp_2004_1_timeline-6

Ett annat land dras igång. År 2004 grundas HHP Holland i Breda.


hhp_2004_2_timeline-7

Då känd som en massagebänk, 2004 var redan den andra modellen av hhp på marknaden. Medicinska program, fanns ännu inte.


2005

hhp_2005_1_timeline-8

ANDUVET, hästtäcket, utökar produktfamiljen. Vad som gör folk gott, kan även hjälpa våra kära fyrbenta vänner.


hhp_2005_2_timeline-9

Företaget METEK producerar HHP systemet under modellnumret VM 9100 RM II och godkännandet som en ”Testad medicinsk produkt”.


2007

hhp_2007_1_timeline-10

Även människans bästa vän ska kunna få åtnjuta djupverkande avslappning. Därför finns det ANDUVET även för hundar.


hhp_2007_2_timeline-11

I ”kärlekens” land representeras HHP sedan 2007 med en egen avdelning.


hhp_2007_3_timeline-12

Och återigen kommer en nyutveckling av HHP systemet på marknaden. För första gången har medicinska program utvecklats.


2010

hhp_2010_1_timeline-13

I ”Alp-republik” når HHP nya höjder. Den schweiziska avdelningen grundades 2010.


hhp_2010_2_timeline-14

Sortimentet utökas. ANDUGURT (andullationsbältet) kommer på marknaden. De ytterligare motorerna skall ge en ännu mer djupverkande effekt.


2012

hhp_2012_1_timeline-15

En Revolution! I kombination med magbältet och hjärt-balanskudden kan systemet användas ännu mer målinriktat än någonsin tidigare.


hhp_2012_2_timeline-16

På den iberiska halvön där sedan 2012? Bredvid solen och havet också betydligt mer hälsosatsning. hhp Spanien finns representerat i Madrid och Barcelona.


2013

hhp_2013_1_timeline-17

Im ehemaligen osmanischen Reich entstand 2013 die neueste aller hhp Niederlassungen. In Istanbul begeistert das ANDUMEDIC Jung und Alt


hhp_2013_2_timeline-18

Mit dem futuristischen Design ist die neue hhp Lounge in Istanbul ein Meilenstein auf dem Wegin die Zukunft.


hhp_2013_3_timeline-1

In Zusammenarbeit mit dem IBMP arbeitet hhp bereits seit 2013 an einem Raumanzug, der das Wirkprinzip des ANDUMEDIC auf die Anwendung im Weltraum überträgt. ANDUSPACE ist geboren.


2014

hhp_2014_1_timeline-19

Das ANDUMEDIC 3 kommt auf den Markt. Die Zusammenarbeit von Medizin und Forschung ermöglicht eine optimale Anwendung.


hhp_2014_2_timeline-20

Das Schlafsystem des 21. Jahrhunderts geht an den Start. Schlafprobleme sollen ab jetzt der Vergangenheit angehören.